Tātad, lai efektīvi sasaldētu malto gaļu, jums jāievēro konkrēti soļi. Sākotnēji izklājiet malto gaļu plastmasas maisiņā tā, lai tā veidotu līdzenu slāni, kura biezums nepārsniedz 1-1,5 cm.
Šī metode patiešām ir zelta vērta – žēl, ka nebiju to pielietojusi agrāk. Kulinārijas līmenī šī metode nav pārāk izplatīta.
Tāpat ir vērts atcerēties, ka vienā maisiņā labāk uzglabāt ne vairāk kā kilogramu maltas gaļas – apmēram tik daudz, cik jūs izmantosiet vienā gatavošanas reizē.
Kad maltā gaļa ir sasaldēta, atliek to tikai izņemt un sagriezt 1-2 cm kubiņos.
Lasi arī: Pavāra slepenie triki: kā izmantot cepeškrāsns režģi gastronomiskiem atklājumiem
Lasi arī: “Šī parādība nosaka cilvēces likteni līdz 2041. gadam”: astroloģe Elena Negreja brīdina par saules aptumsuma briesmām 2023. gada 14. oktobrī
Jūsu masa ir gatava kotlešu cepšanai! Ja kubiņus padarīsiet nedaudz lielākus, jūsu kotlešu gatavošana var sākties!
Šāda pieeja ievērojami paātrina un vienkāršo kulinārijas procesu. Galu galā parastā situācijā maltā gaļa būtu jāizkausē, tad tai jāpievieno dažādas sastāvdaļas un tad no tās jāveido gaļas izstrādājumi.
Taču tagad pietiek ar 10 minūtēm istabas temperatūrā, un malto gaļu var sagriezt vēlamajā formā.
Izmēģiniet šo saldēšanas triku un pārliecinieties, cik tas ir praktiski!